INFO & PRISER

Som fotograf er jeg opptatt av at sluttresultatet er profesjonelt utført og at du står igjen med et produkt som vil vare.  Jeg har imidlertid valgt å kun tilby digitale filer, og ikke trykk eller andre fotoprodukter. Jeg mener at du som kunde bør stå fritt til å gjøre som du selv vil med bildene, når jeg har gjort min jobb som fotograf. I tillegg er print og trykk noe jeg føler jeg ikke har tid til, jeg liker best å ta bilder! Når det er sagt så fortjener gode bilder å havne på veggen eller presenteres i album, da kommer de virkelig til sin rett. Dersom mine kunder ønsker print eller album der jeg stiller med garanti, har jeg et lite utvalg av produkter som kan bestilles innen ett år i galleriene jeg leverer online. Dersom du ønsker å forandre på bildene, gjøre om på utsnitt eller farger, skal jeg kontaktes slik at jeg fortsatt kan stå inne for produktet slik det blir representert. Til privat bruk har du som kunde fri bruksrett, ved publisering av bilder på nett må du bruke lavoppløselige filer med logo som jeg lager til deg og jeg vil krediteres som fotograf.  Dersom jeg vil bruke noen av bildene i egen markedsføring, spør jeg alltid om lov!

 Jeg har ikke visningstime av bildene inkludert i mine tilbud slik mange fotografer har, jeg velger ut de bildene jeg syns er best og redigerer de ferdig. Du får link til et online galleri og velger deretter hvor mange filer du vil kjøpe. Min høysesong for bryllup er fra mai og til begynnelsen av november, og avtaler på andre typer fotografering må gjøres tidlig (gjerne 2-3 måneder før). Ta gjerne kontakt på g.bergjohansen@gmail.com for bestilling eller tilbud på annen type fotografering.

 

Fotografering av nyfødt, hjemmebesøk: 2500,-

Jeg kommer på besøk hjem til dere og setter opp mitt portable studio. Jeg trenger noen meter fri gulvplass og en stikkontakt i nærheten. Man bør beregne alt fra 2 til 4 timer på fotograferingen, alt avhenger om den lille får til å sove. Fotograferingen bør skje innen babyen er 14 dager, men det går fint å prøve etter også. Reservasjon av time gjøres ved å oppgi termindato, så avtaler vi når det kan passe når lille er født og dere er kommet hjem. Pris er kun for fotografering, filer kjøpes i etterkant i online galleri.

Fotografering av barn, søsken eller konfirmant: 1500,-

Jeg beregner ca. en times fotografering på lokasjon vi er blitt enig om på forhånd, i studio eller utestudio hos meg. Mulighet for å skifte mellom to antrekk. Pris kun for fotografering. Regningen sendes etter fotografering med 2 ukers betalingsfrist. Filer kjøpes i etterkant og er klare 2-3 uker etter fotografering i et online galleri. 

Fotografering av familien: 1800,-

Jeg beregner fra ca 1,5 times fotografering, på lokasjon vi er blitt enige om. Pris kun for fotografering. Regningen sendes etter fotografering med 2 ukers betalingsfrist. Filer kjøpes i etterkant og er klare 2-3 uker etter fotografering i ett online galleri.

Spesialtilbud gravidfotografering: 850,-

Jeg vil gjerne tilby rabatterte priser til kommende mammaer som har lyst til å dra på fototur med meg! Jeg har forferdelig lyst til at flere skal oppdage verdien med å ha den fine magen dokumentert. Jeg har kjoler/stoff til drapering til utlån, og har mange forslag til lokasjoner ute i vår vakre natur. Lokasjonene er fra 10 min til 1 times kjøretid fra Tromsø, eller i mitt studio (15 min fra Tromsø). Jeg beregner ca 1,5 – 2 timer på fotograferingen, og det er god tid til å skifte mellom antrekk. I vintersesongen kan det bli kaldt ute, så dette er for de tøffe, men jeg håper resultatet også blir tøft! Obs, prisen er kun for fotograferingen og 2 valgfri filer i trykkekvalitet. Flere digitale filer kjøpes i etterkant og er klare 2-3 uker etter fotografering i ett online galleri.

Filer:

Høyoppløselige filer kan velges i pakker, inkludert er også lavoppløselige kopier til bruk på sosiale medier og kopier i sort/hvitt.

(priser revidert oktober 2023, alle som har booket før den tid vil få bekreftelse på gammel pris)

1 fil …………. 800,-                     
5 filer …….. 3.200,-
10 filer  …… 4.600,-

15 filer ……. 5.600,-

20 filer ……. 6.400,-

25 filer ……. 7.200,-

30 filer ……. 8.000,-

 

Bryllupsfotografering

fra 5.900,- til 32.000,-

(priser revidert oktober 2023, alle som har booket før den tid vil få bekreftelse på gammel pris)

Hva er inkludert?

Alle priser er inkludert et planleggingsmøte med brudepar, og eventuell befaring på lokasjon. Da jeg leverer høyoppløselige filer, kommer jeg gjerne med råd i forhold til print og bestilling av forstørrelser og trykk, slik at sluttresultatet blir profesjonelt utført. Foruten om den minste pakken (No.1:Kun brudepar), tar jeg alltid litt filmopptak som jeg bruker i ulike filmer som er inkludert i pakkene. Jeg har som mål å fange fine øyeblikk, for å krydre stillbildefilmene mine, men hovedfokuset mitt er alltid på gode stillbilder! Dersom man vurderer en videograf i tillegg til meg, kan det være greit å vite at jeg filmer litt, men ikke alt. Jeg leverer også alltid en film av stillbilder/opptak til bruk på sosiale medier som inneholder musikk som ikke er opphavsbeskyttet, samt en visningsfilm av alle stillbilder og video til privat bruk (gjerne med musikk fra dagen!).  

Jeg lager alltid klar 3-4 bilder som en “Sneak Peek” til dagen etter bryllupet. Det er fint å få en liten smakebit på hva som er i vente, og også ha noe å vise fram til venner og familie.

Album og trykk er mulig å bestille fra nettgalleri i etterkant, men jeg har ikke inkludert dette i mine tilbud. Dersom man ønsker pristilbud og eksempler på produkter jeg kan bestille, er det bare å gi meg et vink!

Hvor lang tid tar det før bildene er ferdige?

Jeg bruker alt fra 2-8 uker på redigering, ut fra om det er høysesong eller lavsesong. Foruten om den minste pakken som faktureres i sin helhet med forfall på bryllupsdagen, deler jeg regningen i to. Første forfall vil være på bryllupsdagen, mens neste vil være 2 uker etter dere har mottatt de ferdige bildene. Jeg fotograferer gjerne utenfor Tromsø! Men pakkene er ikke inkludert reisekostnader 😉

Forlovelsesbilder? Jeg har ikke forlovelsesfotografering inkludert i mine pakker, men det betyr ikke at jeg ikke gjør det! Ta kontakt dersom dere gjerne vil ta kjærestebilder i forkant av bryllupet, jeg har egne tilbud til de som også reserverer meg som bryllupsfotograf. Forlovelsesbilder er veldig fint å ha til eksempelvis gjestebok i bryllupet eller innbydelser,  og er en fin måte å øve seg på posisjoner og bli kjent med hvordan jeg jobber med dere 🙂 Husk å opplyse om at dere ønsker parfoto i god tid, det er fint å få gjort 6-12 måneder før bryllupet dersom man skal bruke bildene til trykk.

No.1: Kun brudepar, før eller etter kirke 1,5-2 timer (avhengig av lokalitet). 5.900,-
 • Inkludert er 3 valgfrie bildefiler fra ett bildegalleri med 35-40 bilder. Mulighet til å kjøpe flere filer i ettertid, se egen prisliste for bildefiler. 
No.2: Vielse og portrett, 3-4 timer, 16.000,-

Jeg er med på vielse/løfter og tar de offisielle portrettene før eller etter. Hovedfokuset er alltid på gode stillbilder, men jeg filmer også litt innimellom i korte sekvenser for å skape liv til sluttproduktet. 

 • 35 – 40 hovedbilder
 • 100-150 dokumentasjonsbilder
 • Visningsfilm av alle stills og video 7-10 min, til privat bruk.
No. 3: Halvdagsfotografering( 6 timer i sammenheng). 20.000,-

Ved halvdagsfotografering er jeg er med på vielse/løfter og de offisielle portrettene, og enten forberedelser før vielsen eller etter på mottakelse og de første talene. Jeg tar litt film, hovedsakelig i kirke i korte sekvenser for å fange fine øyeblikk live, men har hovedfokus på gode stillbilder. 

 • 35 – 40 hovedbilder
 • 200-250 dokumentasjonsbilder
 • 2-3 min film med stills og video for sosiale media
 • Visningsfilm av alle stills 12-15 min, til privat bruk
No. 4: Heldagsfotografering begrenset ( 10 timer i sammenheng). 28.000,-

Pakken for deg som gjerne vil ha hele dagen dekt, men ikke trenger full dokumentasjon. Vi blir enige om når jeg kommer og går, og hva som er viktigst for dere å få dokumentert. Eksempelvis 1 time hos frisør, vielse, hovedbilder og de første talene, eller fra vielse til åpning av kakebord/brudevals.  Ikke alt vil bli dekt, men det som er viktigst for dere. 

 • 35 – 40 hovedbilder
 • 300-350 dokumentasjonsbilder
 • 2-3 min film med stills og video for sosiale media
 • Visningsfilm av alle stills 20-25 min til deling privat
 • Kortere film med stills og video på 7-10 minutt til deling privat
No.5: Heldagsfotografering ( 10:00-12:00, 12 timer ). 34.000,-

Dersom du syns at 10 timer blir akkurat litt for lite, er jeg gjerne sammen med dere litt til! På 12 timer rekker jeg å dokumentere når både brud og brudgom gjør seg klare, alle gjestene og alle taler, og dansegulvet helt på slutten! Jeg forsøker å formidle stemningen fra dagen gjennom stillbildefilm og små filmsnutter, og dokumenter alle detaljer som man kanskje overser selv på en dag som veldig fort er over! Man sitter igjen med noe som kan dra deg tilbake til dagen om og om igjen.

 • 35 – 40 hovedbilder
 • min. 500 dokumentasjonsbilder
 • To ulike filmer på 2-3 min med stills og video for sosiale media
 • Visningsfilm av alle stills på 25-30 minutter
 • Kortere film med stills og video på 12-15 minutt til deling privat
Elopement i Tromsø

Vil du følge trenden med å reise til et eksotisk sted og ha et intimt bryllup uten gjester? Jeg har forslag til en mengde lokasjoner både sentrumsnært og i høvelig distanse fra Tromsø med 1-2 timers kjøretid. Dersom det er bare brudepar stiller jeg som sjåfør, men dere må selv planlegge reisen og eventuelle aktiviteter, jeg kan komme med råd i forhold til fotografering under planleggingen. Jeg blir gjerne med på fjelltur, sledetur eller skitur. Jeg kan verken garantere midnattsol eller nordlys, men kan love spektakulære omgivelser. *Dette tilbudet gjelder bare fra man-torsdag. Fra fredag-søndag gjelder vanlige priser. 

Enkel (3-4 timer): 10.000,-

I nærheten av Tromsø, opp til 20 min kjøretid (forslag til lokasjoner på forespørsel). 

 • 35-40 portrettbilder
 • 100-150 dokumentarbilder
 • 2-3 min lang film med royalty free musikk (enkel å dele på sosiale medier). 
 • 8-10 min lang film for privat bruk (stills og film)
Utenfor Tromsø (8 timer, inkludert transport): 15.000,-

Fra 1-2 timers kjøretid utenfor Tromsø, mulighet til å stoppe ved flere lokasjoner.

 • 35-40 portrettbilder 
 • 300 dokumentarbilder
 • 2 ulike 1 min lange filmer for bruk på sosiale medier 
 • 2-3 min lang film for bruk på sosiale medier.
 • 20 min lang film for privat bruk (stills og film)
%d