BRYLLUP

Jeg elsker å fotografere brudepar! Bryllupsbilder er mer jobb enn andre bilder, man er nøyere med planleggingen i forkant og bruker mer tid på redigeringen. Jeg syns hele prosessen er veldig gøy, og aller best er det jo når jeg får lov til å dokumentere en hel dag! Av hensyn til personvern viser jeg sjelden bilder av gjester og andre enn brudeparet her, men det er mulig å få se på en privat visning når jeg har fått tillatelse fra brudeparet til det.


RAGNHILD & HENRIK

April bryllup i nord! Vi som bor her oppe vet at April er en nydelig vintermåned, som kan by på all slags vær. På Ragnhild og Henrik sin bryllupsdag fikk vi snø, vind, sol og stille hav om hverandre, kanskje litt slik et ekteskap kan være? Veldig artig var det i allefall, og jeg fikk følge de fra kirke til middag ute på Sommarøya. Takk til dere Ragnhild og Henrik!


LENE & SKJALG

Disse to valgte å gifte seg 12. februar, når lyset akkurat har kommet tilbake etter en lang mørketid. Det var ganske kaldt, men klarværet resulterte i at lyset forandret seg hele tiden. Vi fikk mange ulike uttrykk, noe jeg alltid syns er fint å ha i en bryllupspakke! Vi tok tagningene etappevis, og varmet oss innimellom. Tusen takk til det tøffe brudeparet.


TERESE & JIM

Høstbilder syns jeg gjør seg veldig med varme toner, men denne gangen syns jeg det passet med kalde toner til bildene vi tok med hav som bakgrunn. Jeg redigerer alltid bildene i helt naturlige farger også, i tilfelle akkurat denne fargtonen ikke passer om noen år 🙂


LENE & DAG-ERIK

Lene og Dag-Erik giftet seg i selveste Tromsø domkirke, en av de fineste kirkene vi har her i nord etter min mening. Hovedbildene ville de ta på fjellheisen, noe jeg var veldig glad for at vi gjennomførte! Det va nydelig å se de på toppen av byen, og litt ruskevær affiserte dem ikke i det hele tatt.


MIRIAM & ERLEND

Lang inn i Kåfjorddalen, over tørrfossbrua tok vi bryllupsbildene til Miriam og Erlend i noe som føltes som liten kuling. Vi var tvunget til å være ganske raske, men jeg syns vi alle sammen var flinke og resultatet ble kjempebra! Tusen takk for et nydelig oppdrag med dokumentering både i kirke og påfølgende feiring!


MARIELLE & BJØRN-IVAR

Noe av det fineste jeg vet om er å bli spurt til å være fotograf en hel dag, og det fikk jeg denne gangen! Å få lov til å følge ett brudepar gjennom forberedelser, kirke og fest er å delta på en dag fylt med glede og gode minner!


ANJA & VILJAR

På den varmeste dagen i august giftet Anja og Viljar seg i vakre Storfjord, og jeg fikk lov å ta bilder i Kitdalen på plasser som var ukjent for meg men veldig kjent for brudeparet! Utrolig gøy å få lov til leke seg på nye plasser. Lever lenge på denne Anja og Viljar, tusen takk!


JEANETT & STIAN

Veldig ustabil værmelding, men jeg vil si vi dro fotoshooten i havn til tross for litt småbyger innimellom. Jeg vil berømme spesielt bruden for å holde ut, det er ikke alltid like behagelig å være fotomodell i nord-norge! Denne gangen syns jeg disse to fargekorrigeringene passet best.


IDA & MORTEN

Nydelige Ida og Morten hadde lyst å ta bilder med den gamle trehusbebyggelsen på Skansen i Tromsø. Vi fikk tatt mange bilder med ulike utrykk, fra høykontast med grafittibakgrunn, litt dramatiske sort/hvitt og de mer tradisjonelle. Jeg håper de kan ta fram de ulike bildeseriene og ta de i bruk, når det passer på veggen etterhvert som smak eller interiør endrer seg!

Ida og Morten hadde også mamma og pappa med på fotografering, noe som er helt valgfritt når man skal ta bryllupsbilder. Jeg syns imidlertid det er ekstra koselig å få lov til å ta foreldrebilder sammen med brudeparet, og jeg syns alle som kan burde ta seg tid til det!


MAYA & ESBEN

Det første oktoberbryllupet jeg har fått være fotograf i! Vi fikk perfekt høstvær og masse fine farger, noe som inspirerte til å redigere bildene i flere ulike fargevalg. Lokasjonen var også ny, og valgt av brudeparet selv. Jeg fikk også lov å dokumentere vielsen, noe jeg alltid syns er veldig stas!


AGATA & ØYSTEIN

Utrolig hyggelig å få lov til å ta bilder rett i nabolaget! Tusen takk til brudepar, forlovere og den lille assistent med eget kamera for en veldig fin stund. Og takk til gode naboer for lån av parkeringsplass og fjære.


IDA & ALEXANDER

En herlig gjeng møtte opp til fotografering i strålende solskinn den første dagen i august! Det deilige været og lyset inspirerte til å redigere mange av bildene i varme toner!


LENE & KJELL-ARNE

Spredt skydekke og ny lokasjon i bruk for brudebilder. Kjempemorsomt å få lov til å leke seg med ulike uttrykk med store betongrør, elv, steinmasser og masse villblomster! Tusen takk for en nydelig stund Lene og Kjell-Arne!


METTE & ROGER

Et avslappa brudepar og tolmodige unger fikk en time i skogen til å gå veldig fort! Vi søkte skygge under store grantrær i min egen «bakgård», og jeg fikk lyset jeg ønsket meg for akkurat denne anledningen. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk ta bilder av naboene på den store dagen!


EIRIN & MATS

Nydelig brudepar og herlige modeller! Skulle ønske jeg fikk lov å ta bilder av disse to ved flere anledninger, for det var en kjempehyggelig fotosession jeg lever lenge på! Vi fikk tatt bilder med mange ulike uttrykk, og det er deilig å få lov til å leke seg som fotograf med veldig tålmodige modeller.

IMG_0607
web svart_hvitt1_8

LINN KRISTINE & BENNY

Disse to hadde lyst å gjøre noe mer av bryllupsbildene sine og inviterte meg med på en fantastisk fotosession på flyplassen hvor Benny jobber som brannmann. Tusen takk for at dere hadde lyst å gjøre noe utradisjonelt, jeg elsker det! Resten av hovedbildene ble tatt i Ersfjorden.

Hoved_LOW049
Hoved_LOW034_2
IMG_0314-2


LONE & TOM RINO

Veldig gøy og få lov til å være med på forberedelsene igjen hos sminkør og frisør! Og når man i tillegg får noen veldig sjarmerende små herrer å fotografere så blir fotografen veldig fornøyd. Tusen takk Lone og Tom Rino, det var en fryd å ta bilder av dere!

PS: Dette må være årets vakreste brudepar…

IMG_6042


KINE & VIDAR

Hovedbildene ble tatt på en skjermet og nydelig plass, så glad for at de valgte akkurat denne lokasjonen! Heldig med været var vi og, et par timer etter seansen var det lyn og torden…

IMG_3128


CAMILLA & RUNE

Camilla og Rune valgte den beste dagen å gifte seg på! Sola er alltid en utfordring for fine bilder, men med tålmodige modeller går allting ann. Veldig morsomt å få lov til å ta litt utradisjonelle bilder, med brura i gravemaskinskuffa!

26

«FIRST LOOK…»

«First look» bilder i forbindelse med bryllup er en trend som er kommet de siste årene. Et fint minne å ta vare på, når brudgommen ser sin brud for første gang.

first look


RENATHE & TOMMY

Vakkert par, strålende vær og en perfekt dag. En av de fineste bryllupene jeg har vært i! Klikk på bildene for forstørrelser.

bryllupsbilde9


MARIT & CHRIS

Disse to giftet seg på en iskald og vindfull dag i februar. Til tross for at jeg er sikker på at temperaturen begynte å nærme seg – 30 grader, var de kjempeflinke modeller og veldig motivert! Bildene er satt sammen i et galleri og kan klikkes på for forstørrelse. Tusen takk for at jeg fikk ta bilder av dere Marit og Chris!

marit & chris1


SANDRA & VIDAR

Vinterbryllup kan være veldig vakkert, men utfordringen som fotograf er mangelen på naturlig lys i Nord-Norge på denne årstiden. Jeg dro med meg Sandra og Vidar ut på isen ved Målselvas utløp, og takket være at de er noen tøffinger som ikke er redd for å fryse, fikk jeg tatt lange eksponeringer som utnyttet lyset som det var.

sandra & vidar3

%d bloggere liker dette: