• Tromsø Cathedral
 • Elopement in Tromsø

Jeg elsker å være bryllupsfotograf! Bryllupsbilder er mer jobb enn andre bilder, man er mer nøye med planleggingen i forkant og bruker mer tid på redigeringen. Jeg syns hele prosessen er veldig gøy, og aller best er det jo når jeg får lov til å dokumentere en hel dag! Redigeringen kan variere litt ut fra hvilket lys og vær vi får, men jeg liker de varme hudtonene. Av hensyn til personvern viser jeg sjelden bilder av gjester og andre enn brudeparet her, men det er mulig å få se på en privat visning når jeg har fått tillatelse fra brudeparet til det.Camilla & Andreas

Jeg fulgte Camilla og Andreas gjennom vielsen i Kvaløy kirke og opp på fjellet for å ta hovedbildene! Det fine med å være bryllupsfotograf i Tromsø er at det er utrolig mange plasser å velge i når det kommer til lokasjon for hovedbildene! På akkurat denne plassen har jeg vært på tur både sommer og vinter flere ganger, men det var først når Camilla og Andreas foreslo det at jeg oppdaget hvor bra den passer til bryllupsbilder. Vi fikk tatt bilder helt etter min smak, varme, nære og med den spektakulære naturen som bakteppe.


Vilde & John Marius

Vilde og John giftet seg i Målselv kirke. De hadde ordnet med den kuleste transporten fra kirka, en veldig fint pynta traktor! Vi dro langt til fjells på en hemmelig plass for å ta bryllupsbildene, og for en lokasjon! Med fjelluft i sløret, myrull og et nydelig landskap fikk vi tatt bildene vi ønsket oss. Det hjalp på at Vilde og John var med på alt, til og med sette seg midt i myra (riktignok oppå fotografens medbrakte regnponcho og fleecepledd da). Etter hovedbildene bar det til Malangen Resort, som dannet et perfekt bakteppe for ei skikkelig fin fering. Tusen takk for at jeg fikk være en del av dette!


Ina & Bjørn

Ina og Bjørn giftet seg i Tromsø Domkirke, som jeg syns er en av de aller fineste trekirkene vi har i regionen! Jeg fikk være med fra starten, og fikk se hvordan frisøren på Studio 5 tryllet fram et nydelig oppsett, samt alle detaljene som skal på plass både hos han og henne. Jeg fikk se en nydelig vielse, hørt noen veldig rørende taler under middagen og smakt på veldig god mat levert av Kjøkkensjefen (anbefales). Og til slutt, men ikke minst, dokumentert en skikkelig fargefest på et stappfullt dansegulv med strobelys helt til slutt! Jeg har altså verdens beste jobb!


Marte & Simen

Å få jobbe som bryllupsfotograf i Tromsø på en dag som denne er en drøm! Marte gjorde seg klar i de nye og stilige lokalene til Høst frisør på Vervet. Hele lokalet er som et fotostudio, og både farger og lys fremhevet den nydelige bruden. Vi brukte hele området godt, og fikk tatt hovedbildene på Skanset og rundt omkring på Vervet. Ganske standsmessig transport hadde de også ordnet med 😉 De serverte middag til alle sine kjære på Skihytta, med lek og god stemning ut over kvelden. Tusen takk for en veldig fin dag, Marte og Simen!


Maria & Trond

Maria og Trond giftet seg i en nydelig humanetisk seremoni på stranda ved Sommarøya Arctic Hotel. For en drøm av en dag! Vi fikk tatt lyse strandbilder etter vielsen, deilige duse og magiske bilder seint på kvelden, og til slutt: bilder i midnattsola i en liten pause i festen. Og nydelige Maria gikk på slutten av dagen i sjøen på brudekjolen sin, og jeg fikk oppfylt min store drøm om å ta bilder av en brud i havet.


Regine & Stian sin dag i sort/hvitt

REGINE & STIAN

På vakreste Skjervøy fikk jeg lov å dokumentere hele dagen til Regine og Stian. For en dag, og for et par! Disse to møttes på hurtigruta, og på slutten av dagen la Polarlys til kai og vi kunne nyte musikk og trampeklapp fra besetning og gjester ombord. Jeg drar veldig gjerne tilbake til Skjervøy!

 • Fotograf i tromsø G. Berg Johansen
 • Skjervøy bryllup

GUNNY & JOSH

Hele veien fra Australia og til Tromsø for å gifte deg i selveste Ishavskatedralen! Tusen takk for et oppdrag utenom det vanlige, med speilholka og litt for mange minusgrader 🙂


SUSANNE & ANDRÈ

Suanne og André giftet seg siste helgen i oktober, og for alle som vegrer seg for å arrangere bryllup på vinter og seinhøsten: go for it! Et alldeles nydelig bryllup, og vi fikk tatt masse bilder både ute i sludd og inne i varmen på Skirri.


HANNE & JAN-IVAR

En heldags feiring fra ende til annen, og jeg fikk være med! Denne dagen hadde mye av alt, og spesielt en liten detalj kommer jeg aldri til å glemme. Hanne hadde fått laget en knapphullsblomst til sin pappa, som aldri fikk fulgt henne opp kirkegangen. Vi dro til kirkegården som siste stopp før vielsen, og leverte fra oss knapphullsblomsten. Dette var en en utrolig fin stund, og en rørt bryllupsfotograf måtte diskre tørke en tåre for å kunne se klart i kamera. Pappa var også med i brudebuketten, i et lite hjerteformet bilde. Takk Hanne, for at jeg fikk overvære dette!

 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø
 • Bryllupsfotograf Tromsø
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen
 • Bryllupsfotograf Tromsø G. Berg Johansen

SUNNIVA & CHRIS

Jeg fikk følge denne fine lille familen fra vielsen og ut middag, med fine taler og brudevals. Været og uttrykket i bildene førte meg til myke og litt mørke toner i hovedbildene, med nedduset grønnfarge. Tusen takk for en veldig fin dag, Sunniva og Chris!


SOLVEIG & HÅKON

Jeg setter veldig stor pris på brudepar med kreative ideer og som har lyst å gjøre utradisjonelle bilder på bryllupsdagen. Jeg fikk ta 20-bussen med Solveig og Håkon etter kirka og inn til sentrum, hvor vi ganske avslappet tok en spasertur gjennom torget og langs kaia i Tromsø. Elsker det!


KATHRINE & NINA

Disse to var altså noe av det nydeligste jeg har sett i min karriere som bryllupsfotograf. De kledde hverandre så utrolig godt! De hadde en liten idé om røykbomber, og jeg er kjempeglad for at jeg fikk prøve det. Jeg har nå flere på lager dersom noen har lyst å prøve det 🙂


RAGNHILD & HENRIK

April bryllup i nord! Vi som bor her oppe vet at April er en nydelig vintermåned, som kan by på all slags vær. På Ragnhild og Henrik sin bryllupsdag fikk vi snø, vind, sol og stille hav om hverandre, kanskje litt slik et ekteskap kan være? Veldig artig var det i allefall, og jeg fikk følge de som bryllupsfotograf fra kirke til middag ute på Sommarøya. Takk til dere Ragnhild og Henrik!


LENE & SKJALG

Disse to valgte å gifte seg 12. februar, når lyset akkurat har kommet tilbake etter en lang mørketid. Det var ganske kaldt, men klarværet resulterte i at lyset forandret seg hele tiden. Vi fikk mange ulike uttrykk, noe jeg alltid syns er fint å ha i en bryllupspakke! Vi tok tagningene etappevis, og varmet oss innimellom. Tusen takk til det tøffe brudeparet.


TERESE & JIM

Som bryllupsfotograf redigerer jeg stort sett i varme toner, og spesielt høstbilder syns jeg blir best når de grønne og blå fargene blir duset ned. Men noen ganger syns jeg det passer bedre med noe annet, og for Terese og Jim syns jeg de kalde tonene passet best for en bildeserie som vi tok på en brygge nede ved havet. Terese sin nydelige og enkle kjole, syns jeg ble veldig tidløs og stilfull mot det blå vannet og mørke fjellene. En liten detalj som jeg liker veldig godt, Terese tok av seg skoene og sto barfot i brudekjolen!


LENE & DAG-ERIK

Lene og Dag-Erik giftet seg i selveste Tromsø domkirke, en av de fineste kirkene vi har her i nord etter min mening. Hovedbildene ville de ta på fjellheisen, noe jeg var veldig glad for at vi gjennomførte! Det va nydelig å se de på toppen av byen, og litt ruskevær affiserte dem ikke i det hele tatt.


MIRIAM & ERLEND

Lang inn i Kåfjorddalen, over tørrfossbrua tok vi bryllupsbildene til Miriam og Erlend i noe som føltes som liten kuling. Vi var tvunget til å være ganske raske, men jeg syns vi alle sammen var flinke og resultatet ble kjempebra! Tusen takk for et nydelig oppdrag med dokumentering både i kirke og påfølgende feiring!


MARIELLE & BJØRN-IVAR

Noe av det fineste jeg vet om er å bli spurt til å være fotograf en hel dag, og det fikk jeg denne gangen! Å få lov til å følge ett brudepar gjennom forberedelser, kirke og fest er å delta på en dag fylt med glede og gode minner!


ANJA & VILJAR

På den varmeste dagen i august giftet Anja og Viljar seg i vakre Storfjord, og jeg fikk lov å ta bilder i Kitdalen på plasser som var ukjent for meg men veldig kjent for brudeparet! Selv om jeg jobber mest som bryllupsfotograf i Tromsø, er det utrolig gøy å få lov til leke seg på nye plasser. Lever lenge på denne Anja og Viljar, tusen takk!


JEANETT & STIAN

Veldig ustabil værmelding, men jeg vil si vi dro fotoshooten i havn til tross for litt småbyger innimellom. Jeg vil berømme spesielt bruden for å holde ut, det er ikke alltid like behagelig å være fotomodell i nord-norge! Denne gangen syns jeg disse to fargekorrigeringene passet best.


IDA & MORTEN

Nydelige Ida og Morten hadde lyst å ta bilder med den gamle trehusbebyggelsen på Skansen i Tromsø. Vi fikk tatt mange bilder med ulike utrykk, fra høykontast med grafittibakgrunn, litt dramatiske sort/hvitt og de mer tradisjonelle. Jeg håper de kan ta fram de ulike bildeseriene og ta de i bruk, når det passer på veggen etterhvert som smak eller interiør endrer seg!

Ida og Morten hadde også mamma og pappa med på fotografering, noe som er helt valgfritt når man skal ta bryllupsbilder. Jeg syns imidlertid det er ekstra koselig å få lov til å ta foreldrebilder sammen med brudeparet, og jeg syns alle som kan burde ta seg tid til det!


MAYA & ESBEN

Det første oktoberbryllupet jeg har fått være fotograf i! Vi fikk perfekt høstvær og masse fine farger, noe som inspirerte til å redigere bildene i flere ulike fargevalg. Lokasjonen var også ny, og valgt av brudeparet selv. Jeg fikk også lov å dokumentere vielsen, noe jeg alltid syns er veldig stas!


AGATA & ØYSTEIN

Utrolig hyggelig å få lov til å ta bilder rett i nabolaget! Å være bryllupsfotograf i Tromsø byr på masse muligheter når det gjelder bakgrunn og lokasjoner. Tusen takk til brudepar, forlovere og den lille assistent med eget kamera for en veldig fin stund. Og takk til gode naboer for lån av parkeringsplass og fjære.


IDA & ALEXANDER

En herlig gjeng møtte opp til fotografering i strålende solskinn den første dagen i august! Det deilige været og lyset inspirerte til å redigere mange av bildene i varme toner!