DOKUMENTAR

DOKUMENTAR

 

ENGLAND

Etter 3 år på øya over havet blir det mange bilder. Her er bare noen få fra kystbyen Bournemouth, flere vil nok komme etterhvert.

 

 

REINMERKING BIRTAVARRE

I 2005 deltok jeg på et språkkurs i samisk kombinert med en uke fjellvandring i regi av urfolksfestivalen Riddu Riddu i Kåfjord. I den forbindelse fikk jeg (litt tilfeldig) være med på reinemerkingen til Utsi familien i Birtavarre. Ingenting slår å høre en mektig flokk med rein som bølger over vidda og gjetes inn i innhegningen! Bildene ble tatt med analog kamera og 35 mm film.

LIBANON

I 2003 ble jeg med som fotograf til Libanon sammen med studentene i Internasjonal Solidaritet ved Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole i Ringsaker. Jeg og ett par journalistspirer til fikk være med, mot at vi ordnet et informasjonsprogram for ungdomsskolene i Ringsaker vedrørende Israel/ Palestina konflikten. Kjempespennende tur hvor vi bl.a brukte mye tid i den beryktede flyktningeleiren Shabra og Shatilla.

 

NOMADER SAHARA 2002

Tatt med anlaogt kamera og s/v 35 mm film, og fremkalt i eget mørkerom. 2002 var året jeg skjønte at jeg alltid kommer til å ta bilder av mennesker!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: