BRYLLUP

Jeg elsker å fotografere brudepar! Bryllupsbilder er mer jobb enn andre bilder, man er nøyere med planleggingen i forkant og bruker mer tid på redigeringen. Jeg syns hele prosessen er veldig gøy, og aller best er det jo når jeg får lov til å dokumentere en hel dag! Redigeringen kan variere litt ut fra hvilket lys og vær vi får, men jeg liker de varme hudtonene! Av hensyn til personvern viser jeg sjelden bilder av gjester og andre enn brudeparet her, men det er mulig å få se på en privat visning når jeg har fått tillatelse fra brudeparet til det.


GUNNY & JOSH

Hele veien fra Australia og til Tromsø for å gifte deg i selveste Ishavskatedralen! Tusen takk for et oppdrag utenom det vanlige, med speilholka og litt for mange minusgrader 🙂


SUSANNE & ANDRÈ

Suanne og André giftet seg siste helgen i oktober, og for alle som vegrer seg for å arrangere bryllup på vinter og seinhøsten: go for it! Et alldeles nydelig bryllup, og vi fikk tatt masse bilder både ute i sludd og inne i varmen på Skirri.


HANNE & JAN-IVAR

En heldags feiring fra ende til annen, og jeg fikk være med! Dette var virkelig en av de bedre festene, Hanne og Jan-Ivar. Og lokasjonen for hovedbildene har de valgt selv, er så glad for at dere tok med meg dit! Gleder meg veldig til å redigere resten 🙂


KAROLINE & THOMAS

Disse valgte en skikkelig solskinnsdag å gifte seg på, været var virkelige som bestilt! Vi landet på en litt friskere og litt mer naturlig redigering, noe jeg syns passet disse to veldig godt! Takk for tilliten og at jeg får lov til å dele, Karoline og Thomas 🙂


SUNNIVA & CHRIS

Jeg fikk følge denne fine lille familen fra vielsen og ut middag, med fine taler og brudevals. Været og uttrykket i bildene førte meg til myke og litt mørke toner i hovedbildene, med nedduset grønnfarge. Tusen takk for en veldig fin dag, Sunniva og Chris!


REGINE & STIAN

På vakreste Skjervøy fikk jeg lov å dokumentere hele dagen til Regine og Stian. For en dag, og for et par! Disse to møttes på hurtigruta, og på slutten av dagen la Polarlys til kai og vi kunne nyte musikk og trampeklapp fra besetning og gjester ombord. Jeg drar veldig gjerne tilbake til Skjervøy!


SOLVEIG & HÅKON

Jeg setter veldig stor pris på brudepar med kreative ideer og som har lyst å gjøre utradisjonelle bilder på bryllupsdagen. Jeg fikk ta 20-bussen med Solveig og Håkon etter kirka og inn til sentrum, hvor vi ganske avslappet tok en spasertur gjennom torget og langs kaia i Tromsø. Elsker det!


KATHRINE & NINA

Disse to var altså noe av det nydeligste jeg har sett i min karriere som bryllupsfotograf. De kledde hverandre så utrolig godt! De hadde en liten idé om røykbomber, og jeg er kjempeglad for at jeg fikk prøve det. Jeg har nå flere på lager dersom noen har lyst å prøve det 🙂


RAGNHILD & HENRIK

April bryllup i nord! Vi som bor her oppe vet at April er en nydelig vintermåned, som kan by på all slags vær. På Ragnhild og Henrik sin bryllupsdag fikk vi snø, vind, sol og stille hav om hverandre, kanskje litt slik et ekteskap kan være? Veldig artig var det i allefall, og jeg fikk følge de fra kirke til middag ute på Sommarøya. Takk til dere Ragnhild og Henrik!


LENE & SKJALG

Disse to valgte å gifte seg 12. februar, når lyset akkurat har kommet tilbake etter en lang mørketid. Det var ganske kaldt, men klarværet resulterte i at lyset forandret seg hele tiden. Vi fikk mange ulike uttrykk, noe jeg alltid syns er fint å ha i en bryllupspakke! Vi tok tagningene etappevis, og varmet oss innimellom. Tusen takk til det tøffe brudeparet.


TERESE & JIM

Høstbilder syns jeg gjør seg veldig med varme toner, men denne gangen syns jeg det passet med kalde toner til bildene vi tok med hav som bakgrunn. Jeg redigerer alltid bildene i helt naturlige farger også, i tilfelle akkurat denne fargtonen ikke passer om noen år 🙂


LENE & DAG-ERIK

Lene og Dag-Erik giftet seg i selveste Tromsø domkirke, en av de fineste kirkene vi har her i nord etter min mening. Hovedbildene ville de ta på fjellheisen, noe jeg var veldig glad for at vi gjennomførte! Det va nydelig å se de på toppen av byen, og litt ruskevær affiserte dem ikke i det hele tatt.


MIRIAM & ERLEND

Lang inn i Kåfjorddalen, over tørrfossbrua tok vi bryllupsbildene til Miriam og Erlend i noe som føltes som liten kuling. Vi var tvunget til å være ganske raske, men jeg syns vi alle sammen var flinke og resultatet ble kjempebra! Tusen takk for et nydelig oppdrag med dokumentering både i kirke og påfølgende feiring!


MARIELLE & BJØRN-IVAR

Noe av det fineste jeg vet om er å bli spurt til å være fotograf en hel dag, og det fikk jeg denne gangen! Å få lov til å følge ett brudepar gjennom forberedelser, kirke og fest er å delta på en dag fylt med glede og gode minner!


ANJA & VILJAR

På den varmeste dagen i august giftet Anja og Viljar seg i vakre Storfjord, og jeg fikk lov å ta bilder i Kitdalen på plasser som var ukjent for meg men veldig kjent for brudeparet! Utrolig gøy å få lov til leke seg på nye plasser. Lever lenge på denne Anja og Viljar, tusen takk!


JEANETT & STIAN

Veldig ustabil værmelding, men jeg vil si vi dro fotoshooten i havn til tross for litt småbyger innimellom. Jeg vil berømme spesielt bruden for å holde ut, det er ikke alltid like behagelig å være fotomodell i nord-norge! Denne gangen syns jeg disse to fargekorrigeringene passet best.


IDA & MORTEN

Nydelige Ida og Morten hadde lyst å ta bilder med den gamle trehusbebyggelsen på Skansen i Tromsø. Vi fikk tatt mange bilder med ulike utrykk, fra høykontast med grafittibakgrunn, litt dramatiske sort/hvitt og de mer tradisjonelle. Jeg håper de kan ta fram de ulike bildeseriene og ta de i bruk, når det passer på veggen etterhvert som smak eller interiør endrer seg!

Ida og Morten hadde også mamma og pappa med på fotografering, noe som er helt valgfritt når man skal ta bryllupsbilder. Jeg syns imidlertid det er ekstra koselig å få lov til å ta foreldrebilder sammen med brudeparet, og jeg syns alle som kan burde ta seg tid til det!


MAYA & ESBEN

Det første oktoberbryllupet jeg har fått være fotograf i! Vi fikk perfekt høstvær og masse fine farger, noe som inspirerte til å redigere bildene i flere ulike fargevalg. Lokasjonen var også ny, og valgt av brudeparet selv. Jeg fikk også lov å dokumentere vielsen, noe jeg alltid syns er veldig stas!